Trainingen

bodyshape
Deze les is leuk, effectief en goed te volgen. In 30 minuten doe je een workout voor je hele lichaam. Grace zorgt voor de smile als jij voor het zweet zorgt! Je hebt alleen een matje nodig (of een pluizig tapijt).
BbbSHAPE
Van je kuiten via je benen naar je billen en beyond. In 30 minuten doe je samen met Reinder een workout voor je hele lichaam op vrolijke muziek. Duidelijke uitleg en toch meteen aan de slag, ook als je weinig ervaring hebt. 
Pilatespop
De controle, precisie en uitlijning van klassieke Pilates maar op een hoger tempo met verrassende popmuziek van toen en nu uit alle hoeken van te wereld. Laat je uitdagen en wordt sterker met deze les. Let op: lachen mag.
kickbox
De stoot- en traptechnieken van het kickboksen gecombineerd met oefeningen voor je core en meer. Kortom: een intensieve workout  en dankzij topper Debbie geschikt voor iedereen. Deze les is gevarieerd en elke week anders, box!
FreeForm
Je dag beginnen met een combinatie van yoga, Pilates en meer op fijne muziek. Vloeiende bewegingen, vrije bewegingen maar ook “gewoon” oefeningen met aandacht voor uitlijning en controle voor een betere houding en een soepel lijf. 
Het is dans, het is aerobics, het is een workout, het is leuk! Aerodance heeft vette moves, swingende muziek en is een uitdaging voor gevorderde dansers en andere fanatiekelingen. Ben jij gek op dansen en op zoek naar een uitdaging?

Meteen kiezen?